Ελεύθερα μαθήματα μαθηματικών

Προετοιμασία για την Α’ Λυκείου

Ξεκινάμε με μαθήματα για μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, που προετοιμάζονται για την Α’ Λυκείου.

Τα μαθήματα ανανεώνονται συνεχώς με πρόσθετο υλικό, βελτιώσεις που γίνονται μετά από την διάδραση των μαθητών μας. Οι ασκήσεις καλύπτουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας.

21 μαθήματα και 9 τεστ

Παρακολούθησε ελεύθερα τα μαθήματα, ακολουθώντας τον προγραμματισμό. Αν δεν τελειώσεις με επιτυχία μια ενότητα, συνιστούμε να μην προχωρήσεις στην επόμενη. Μπορείς να έχεις ανάλογη βοήθεια σε όποιο επίπεδο επιθυμείς.

Με τον τρόπο αυτόν, θα προχωρείς χωρίς κενά και θα μπορείς να λύνεις τις απορίες σου (με τους τρόπους που σου υποδεικνύουμε στην διαδικασία των μαθημάτων).

Αλγεβρικές παραστάσεις - Ταυτότητες

Η σειρά αυτή αποτελείται από 6 μαθήματα και 5 τεστ.Στα μαθήματα αυτά δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις τετραγωνικές ρίζες, τις ιδιότητες και τις πράξεις μεταξύ τους. μαζί με τα μαθήματα των πραγματικών αριθμών, αυτή είναι μια επανάληψη από την ύλη της Β’ Γυμνασίου. Συνεχίζουμε με τις αλγεβρικές παραστάσεις (μονώνυμα και πολυώνυμα) και τελειώνουμε με τις ταυτότητες.

Ρητές αλγεβρικές παραστάσεις

Στην ενότητα αυτή, αναπτύσσονται, η διαίρεση πολυωνύμων και οι πράξεις ρητών αλγεβρικών κλασμάτων. Αποτελείται από 5 μαθήματα και 2 τεστ και πολλά αναλυτικά λυμένα παραδείγματα. Πριν αυτό το μάθημα καλό είναι να έχεις ολοκληρώσει τα μαθήματα “Ταυτότητες” και “Παραγοντοποίηση”.

Παραγοντοποίηση

Η ενότητα αυτή αποτελείται από 10 μαθήματα, 1 εργασία και 3 τεστ, από τα οποία το τελευταίο έχει επαναληπτικό χαρακτήρα. Αναλύονται διεξοδικά όλες οι μορφές παραγοντοποίησης, με πλήθος αναλυτικά λυμένων παραδειγμάτων. Πριν παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα καλό είναι να έχεις ολοκληρώσει το μάθημα “Αλγεβρικές παραστάσεις| ταυτότητες”.

Εξισώσεις

Το μάθημα αυτό είναι σε διαδικασία διαμόρφωσης. Για την ανάρτησή του δες το link.

Γίνε ο μαθητής που ονειρεύεσαι

Τα μαθήματα αναπτύσσονται με αναλυτικό τρόπο, συνδυάζοντας την απλούστευση παράλληλα με την αυστηρότητα που απαιτούν τα μαθηματικά.

Μπορείς να πάρεις βοήθεια, με χρήση της virtual classroom, με διαδραστικό πίνακα ή με προσωπική επικοινωνία.Η παροχή βοήθειας γίνεται με άμεση επικοινωνία (ακολουθώντας τις οδηγίες στην επιλογή του μενού “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”)

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μαθαίνεις

Διαδραστικά μαθήματα

Κάθε μάθημα διαρθρώνεται σε πολλαπλά επίπεδα. Με αναλυτική θεωρία, λυμένα παραδείγματα. Παραπομπές σε πηγές στο διαδύκτιο, βιντεομαθήματα, animations κ.λ.π.

Share This