Χώρος μαθημάτων

Ας σας ξεναγήσουμε στον χώρο των μαθημάτων μας.

Πως θα βρούμε την ΑΙΘΟΥΣΑ Α;

Στην αρχική σελίδα του site μας https://tassosdimou.gr ανοίγουμε την καρτέλα ΧΩΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ\bf\large \rightarrow ΑΙΘΟΥΣΑ Α. Επιλέγουμε το μάθημα που επιθυμούμε, και κάνουμε εγγραφή (enroll). Η εγγραφή είναι ελεύθερη!

Αντίστοιχα μπαίνουμε στην ΑΙΘΟΥΣΑ Β. Στην ΑΙΘΟΥΣΑ Β βρίσκονται τα μαθήματα για την Γ’ Λυκείου. Μπορείς να τα βρεις και αυτόνομα στην διεύθυνση https://tassosdimou.talentlms.com/. Εδώ θα χρειαστεί να εγγραφείς (υπάρχει σχετική καρτέλα) κι εμείς θα ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σου. Η λογική αυτής της πλατφόρμας talentlms είναι διαφορετική, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, φτιαγμένη από “ελληνικά χέρια”! Στην ΑΙΘΟΥΣΑ Β τα μαθήματα είναι ελεύθερα!

Η ΑΙΘΟΥΣΑ Γ, έχει φτιαχτεί για να καλύψει την ανάγκη της άμεσης επικοινωνίας. Στην αίθουσα αυτή, μπορείς να παίρνεις ζωντανά βοήθεια, με χρήση βίντεο-συνεδρίας, συνομιλίας και χρήση διαδραστικού πίνακα. Για να λειτουργήσει η ΑΙΘΟΥΣΑ Γ σε καθορισμένη ώρα, πρέπει να “ανοίξει” μετά από επικοινωνία (στην καρτέλα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) και με αποστολή σχετικού link! Αργότερα ίσως η αίθουσα λειτουργεί κάποιες ώρες την ημέρα, ώστε να μπορείς να συμμετέχεις μετά από πρόσκλησή μας ή αίτημά σου.

Τέλος

στην διεύθυνση http://tassosdimou.wiziq.com/courses βρίσκεις αναρτημένο υλικό και πολλά τεστ, για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου.